Vi på Curevo strävar efter att ge våra sjuksköterskor och läkare möjligheten att verka i ett företag där ledorden är ledarskap, utveckling och yrkesstolthet.

Vården i Sverige ställs ständigt inför nya utmaningar. Vi vill därför kunna erbjuda mer än bara den vanliga traditionella vårdbemanningen som ofta präglas av tillfälliga anställningar och kortsiktigt planerande, utan någon större trygghet eller möjlighet till påverkan för medarbetarna.

Vår kultur bygger på att våra sjuksköterskor och läkare utvecklas inom sin profession genom utmanande uppdrag, samtidigt som möjligheten ges till att växa inom företaget och påverka utvecklingen i olika ledarskapsroller.

Vi anser att syftet med vårdbemanning är att hjälpa och utveckla svensk vård till att bli ännu bättre och starkare. Det är därför av yttersta vikt för oss på Curevo att kunna gå in direkt och leverera hos vårdgivaren, samt bidra med ökad kompetens och kunnande på arbetsplatsen.

Kontakta oss

Vad söker du?

Skicka in spontanansökan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder vår hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

×