Oavsett om du väljer att jobba extra vid sidan om ditt vanliga jobb eller vill satsa på heltid hos oss på Curevo, så erbjuder vi dig frihet, utveckling och framförallt möjligheten att kunna påverka din karriär på riktigt.

Vi söker dig som är sjuksköterska eller läkare och vill ta steget vidare inom vården!

Hos Curevo har du friheten att själv kunna välja dina uppdrag och arbetsplatser. Vi är ett företag som växer tillsammans med våra medarbetare. Vårt fokus ligger på din yrkesmässiga och personliga utveckling.

Din resa börjar här!

Klicka på länken och fyll i formuläret

Vad händer sen?

Första kontakten

Du blir kontaktad av en konsultansvarig inom ditt specialistområde, som stämmer av vilka erfarenheter och önskemål du har. Nästa steg är ett personligt möte.

Intervju & kontroll

Du blir kallad till en intervju där vi går igenom din bakgrund och ger dig en bild av hur processen framåt ser ut. Efter intervjun genomför vi en kvalitetskontroll hos socialstyrelsen och IVO, samt begär utdrag från belastningsregistret och kontaktar referenser.

Dags att börja jobba

Om du är kvalificerad för de tjänster som är aktuella erbjuds du ett kontrakt och förslag på nya spännande uppdrag!

Vanliga frågor

Kan jag arbeta som egenföretagare?

Självklart! Det går precis lika bra att arbeta hos oss på Curevo och samtidigt fakturera för uppdragen via ditt eget bolag.

Hur ser lönen ut?

Lönemässigt ligger Curevo på en hög nivå inom branschen. Vi har också högre ersättning för obekväma arbetstider än vad som är normalt inom sjukvården. Lönesättning är alltid individuellt och baseras på arbetslivserfarenheter likväl som prestation. Vi värdesätter
kontinuitet och vill erbjuda våra medarbetare en intern lönekarriär utan att behöva byta jobb.

Vilken pensions- och försäkringspolicy har ni?

Vi pensionssparar och försäkrar våra anställda via Söderberg och Partners. Som medarbetare på Curevo är du alltid fullt försäkrad.

Vilken påverkan har man över sina uppdrag?

Hos Curevo har du stora möjligheter att påverka dina uppdrag. Vi skräddarsyr gärna uppdrag som passar just Dig, och sköter all kontakt med uppdragsgivaren. I slutändan är det alltid du som väljer de uppdrag som är mest intressanta för dig.

På vilka platser har ni uppdrag?

Curevo erbjuder uppdrag inom hela Sverige.

Vilka utvecklingsmöjligheter har jag?

På Curevo tänker vi långsiktigt. Vi eftersträvar att våra medarbetare trivs och växer tillsammans med oss. Vi vill att du ska utvecklas både inom yrket och i företaget. Uppdrag väljs ut tillsammans med dig för att främja den utveckling du vill ha. Om du går en utbildning under tiden som du arbetar på Curevo, så skräddarsyr vi gärna uppdrag som passar ditt schema och som hjälper dig att applicera dina nya kunskaper.

Vem ringer jag om jag har andra frågor?

Du ringer Curevos journummer 08-65 97 000

Kontakta oss

Vad söker du?

Skicka in spontanansökan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder vår hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

×