Vi bemannar offentliga och privata vårdgivare med personal inom alla olika specialistområden. Vare sig ni behöver personal akut eller för ett längre samarbete så är vi redo att hjälpa er med kort varsel.

Våra medarbetare är noggrant utvalda för att kunna leva upp till Curevos höga krav på kunnande och erfarenhet. Vi sätter stort värde på både yrkesmässig och social kompentens, vilket gör att Curevos konsulter snabbt smälter in och levererar i nya grupper på arbetsplatsen.

När du som kund kontaktar oss så får du personlig hjälp längs hela vägen. Vill du att en av våra konsultchefer kontaktar dig? Fyll i vårt kontaktformulär så hör vi av oss senast nästkommande arbetsdag. Vid akuta behov, vänligen ring 08- 65 97 000.

Vanliga frågor

Varför Curevo?

Curevo är det personliga bemanningsföretaget inom vården. Du har alltid en dedikerad kontakt som följer upp arbetet kontinuerligt och säkerställer att ni har rätt personal på rätt plats. Vi ställer de högsta kraven på oss själva och arbetar efter mottot att med kort varsel kunna gå in i teamet på arbetsplatsen och leverera.

Vilka yrkesgrupper har ni?

Vi arbetar med sjuksköterskor och läkare som är noggrant utvalda för deras yrkesmässiga- och personliga kompetens. Vi har även ett brett utbud av både specialistläkare och specialistsjuksköterskor.

Tar ni fullt arbetsgivaransvar?

Ja, Curevo tar fullt arbetsgivaransvar för alla sina medarbetare.

Vad händer om jag inte är nöjd med konsulten?

Om vår konsult mot all förmodan ej skulle leva upp till era krav och förväntningar så behöver ni inte oroa er. Den aktuella konsultens uppdrag avslutas omgående och Curevo tar ansvar för att finna en ny konsult åt er för att bemanna de aktuella passen.

Hur kvalitetssäkrar Curevo sin personal?

Curevo har alltid djupgående intervjuer och referenstagningar innan en medarbetare anställs. Social kompetens och karaktär är minst lika viktigt som CV:t. Vi kontrollerar därefter legitimation gentemot Socialstyrelsen samt att medarbetaren ej har anmälningar hos IVO. Vi begär även utdrag från belastningsregistret. Fortlöpande kontroller görs kontinuerligt.

Kontakta oss

Vad söker du?

Skicka in spontanansökan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder vår hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

×